شنبه 11 اردیبهشت‌ماه سال 1389

سفره ایرانی ( مجله ی وبلاگ کتابداری)

بستنی ایتالیایی

مدت آماده سازی بستنی ایتالیایی حدود 25 دقیقه است ومدت انجماد آن چیزی حدود شش ساعت و نیم است شما می توانید بستنی ایتالیایی را در رنگ ها و طعم های مختلف تهیه کنید.

مواد لازم:

آب: یک قاشق غذاخوری

شیر: نصف پیمانه

کره: 50 گرم

پودرژلاتین: یک قاشق چایخوری

وانیل یا هر نوع اسانس دیگر که مایل بودید، برای مثال شکلات، توت فرنگی، پرتقال، شلیل، کارامل و ...: 2 قاشق چایخوری

سفیده تخم مرغ: 3 عدد

آب لیمو: یک قاشق چایخوری

پودر شکر: نصف پیمانه

شربت قند: یک قاشق غذاخوری

بیسکویت خوردشده: 100 گرم در صورت تمایل

طرز تهیه:

ابتدا باید آب را داخل کاسه کوچکی بریزید و روی آن پودر ژلاتین بپاشید و بگذارید 2 دقیقه بماند تا کمی نرم شود. سپس وانیل یا هر اسانس دیگری که دوست دارید را به همراه شیر و کره روی حرارت ملایم قرار دهید و آرام به هم بزنید تا شیر گرم و کره آب شود.

آن گاه قابلمه را از روی اجاق بردارید و آرام آرام ژلاتین را به آن اضافه کنید تا کاملاً در آن حل شود. سپس بگذارید که مایه تان خنک شود و در هین حال مرتب مایه را هم بزنید. پس از این مراحل مایه را در کاسه بزرگی بریزید و آنقدر با همزن هم بزنید تا سفت شود. این کار را آنقدر ادامه دهید تا رنگ مایه شما براق شود،آن گاه می توانید آب لیمو را اضافه کنید. پس از آن 30 ثانیه دیگر هم به هم بزنید.

پس از این کار مخلوط شیر را خنک شده به تدریج به سفیده هایی که زده شده، آرام آرام اضافه کنید.

سپس برای تهیه بستنی فریزر را  روی سردترین درجه بگذارید و مایه را داخل ظرف پلاستیکی گودی به گنجایش 4 پیمانه یا یک لیتر بریزید و مایه بستنی را به مدت دو ساعت در فریز قرار دهید، تا بلورهای یخی دور آن تشکیل شود و مایه سفت شود. پس از آن ظرف را از فریزر خارج و خرده های بیسکویت را به آن اضافه کنید.

آن گاه در ظرف را ببندید دوباره در فریزر قرار دهید تا سخت شود و درجه فریزر را دوباره کم کنید. پس از این مراحل بستنی را پیش از مصرف در یخچال بگذارید تا نرم شود در پایان با قاشق مخصوص بستنی را حالت دهید و سرو کنید. 

 

خورش کاری

مواد لازم:

پیاز: 2 عدد

روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری

مرغ درشت: یک عدد

پودر کاری: یک قاشق مربا خوری

آلو بخارایی: 150 گرم

کشمش پلویی: 50 گرم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرزتهیه:

ابتدا باید آلو بخارا را در مقداری آب نیم گرم به مدت چند ساعت خیس کنید.

سپس مرغ را تمیز کنید، بشویید و قطعه قطعه کنید. آن گاه پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و پودر کاری را روی آن بپاشید. پس از این مرحله یک لیوان آب روی آن بریزد و بگذارید به جوش آید، آن گاه آلوبخارایی را به موادتان اضافه کنید. قطعات مرغ را هم اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت بپزد.

در پایان زمان پخت، کشمش را کمی تفت دهید و روی خورش بریزید و با برنج میل کنید.

سفره ایرانی/ سامان گلریز

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد