پنج‌شنبه 16 اردیبهشت‌ماه سال 1389

سفره ایرانی ( مجله ی وبلاگ کتابداری)

کیک خانگی

مواد لازم:

شیر یک لیوان

آرد سفید 4لیوان

تخم مرغ 5 عدد

شکر 2 لیوان

پکین پودر 3 قاشق چای خوری

وانیل یک قاشق چای خوری

پوست پرتقال رنده شده یک قاشق مربا خوری

یک قاشق مربا خوری آبلیمو.

طرز تهیه:

مایه ی کیک را باید در یک ظرف پلاستیکی یا لعابی تهیه نمود به این ترتیب که تخم مرغ ها را شکسته و سفیده را از زرده جدا می کنیم. زرده را خوب به هم می زنیم تا کرم رنگ شود. شکر را به آن اضافه کرده و دوباره خوب به هم می زنیم تا شکر در زرده ها حل شود. پکین پودر و وانیل و آبلیمو را به آن اضافه می کنیم سپس شیر را کم کم داخل مایه ریخته و مرتب هم می زنیم تا مایه رقیق شود. بعد آرد را در حال بهم زدن مایه به آن اضافه می کنیم تا آرد، گلوله و سفت نشود.

سفیده تخم مرغ ها را با چنگال یا هم زن خوب بهم می زنیم تا کف شود. اما اگر زیاد زرد شود، خشک می شود. حالا سفیده تخم مرغ ها را با مایه مخلوط می کنیم و خوب هم می زنیم. قالب را چرب می کنیم که مایه به آن نچسبد. فر را خوب گرم می کنیم که آماده باشد. سپس مایه را داخل قالب ریخته در فر می گذاریم.

پس از 3 ربع ساعت، در فر را باز کرده و کیک را امتحان می کنیم به این صورت که اگر چوب کبریتی را داخل آن فرو بریم و مایه به آن نچسبد؛ پخته است. سپس آتش را کمی کمتر می کنیم. اگر مایلید پس از پختن کیک را برداشته قدری پودر قند روی آن بپاشید. بجای فر از حرارت ملایم نیز می توان استفاده کرد، در صورتی که پر از آتش( ذغال) روی کیک بگذارید تا همه ی جا آن پخته  شود.

·      قال رسول الله (ص): اذا اتاکم کریم قوم فاکرموه.

·      پیغمبر اکرم (ص) قرمود: هنگامیکه بزرگ و محترم جمعیتی پیش شما آمد او را احترام نمایید.

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
پست الکترونیک :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد